Termeni si conditii

Termeni si Conditii

 

Bine ati venit. Va multumim pentru vizitarea site-ului www.shop.europrestng.ro  denumit in continuare “Site-ul”. Notiunea de “Site” include de asemenea si newsletter-ul sau mesajele email transmise de Companie. Utilizarea Site-ului este supusa unui Contract de Utilizare intre dumneavoastra, persoana fizica, si S.C. EUROPREST NG. S.R.L.(denumita in continuare “Compania”, “noi”).

 

Contractul de Utilizare este valabil din momentul inceperiivizitarii Site-ului. Continuarea utilizarii reprezinta confirmarea faptului ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Desi speram ca nu este cazul, daca nu sunteti de accord cu acesti termenii si conditii, puteti in orice moment sa opriti utilizarea Site-ului si Contractul de Utilizare inceteaza.

Termenii si conditiile se aplica unei singure vizite. De fiecare data cand accesati Site-ul se va incheia un nou Contract de Utilizare.

Informatii privind compania:

S.C. EUROPREST NG S.R.L.

AdresaPASCANI, STR. VATRA, NR. 70

Contact: EUROPRESTNG@YAHOO.RO

CUI:RO 30751123

J: J22/1720/2012

 

1.       UTILIZARE GRATUITA

1.1.   UTILIZAREA SITE-ULUI ESTE GRATUITA. Pentru confortul dumneavoastra consideram ca este bine sa stabilim acest lucru de la inceput. Compania nu va va solicita niciun fel de plata pentru accesarea Continutului sau a Site-ului.

1.2.    Cu toate acestea utilizarea serviciilor de accesare a Site-ului, cum ar fi serviciul Internet, servicii de Internet mobil sau servicii de acces la calculatoare legate la Internet nu sunt furnizate de Companie si pot presupun incheierea de contracte cu furnizorii acestora, precum si plata anumitor tarife catre respectivii furnizori.

 

2.      Continut

2.1.   Site-ul reprezinta un magazin online de piese auto si accesorii, care contine prezentari detaliate ale produselor comercializate de catre Companie, preturile acestora actualizate, in care Utilizatorii pot achizitiona produse, prin efectuarea unor comenzi in spatiul online. Totodata Site-ul ofera Utilizatorilor posibilitatea dea cauta produsele pe Site introducand datele autovehiculului detinut, dupa care acestea vor fi adaugate in cosul de cumparaturi, iar comenzile vor fi prelucrate de catre operatorii Companiei.

2.2.   Continutul descris mai sus este inclus in cel putin una din urmatoarele categorii:

·         Continut propriu – in special, dar fara a se limita la design, texte suport, articole, comentarii sau review-uri realizate de Companie (inclusiv angajatii sau colaboratorii acesteia), imagini, inregistrari audio sau video;

·         Continutul unor furnizori terti – imagini ale marcilor inregistrate, imagini, link-uri etc.

 

 

         Protectie legala

2.3.    Continutul propriu existent in Site este protejat prin drepturi de autor si prin drepturi asupra marcilor in conditiile legislatiei Romane. Continutul marcat ca fiind al altor furnizori este protejat atat in conditiile legislatiei romane cat si, in special, in baza legislatiei corespunzatoare din tara unde este domiciliat (sau isi are sediul) titularul drepturilor. Continutul furnizat de utilizatori este protejat de drepturi de autor in conditiile legislatiei Romane, titularii drepturilor fiind utilizatorii care au afisat continutul.

 

Utilizarea normala a Continutului (necomerciala)

2.4.    In utilizarea normala aveti permisiunea de a accesa Continutul site-ului prin afisare pe echipamentul de acces (calculator, laptop, smartphone, tablete etc.) in scopul obtinerii de informatii.

 

Utilizari speciale ale Continutului (necomerciala)

2.5.   Aceasta sectiune se aplica pentru Continutul propriu sau pentru Continutul furnizat de terti.

2.6.    Utilizarea Continutului furnizat de terti este permis numai prin intermediul unor clauze contractuale.

2.7.    Aveti permisiunea de a realiza cel mult o copie (screen-shot sau print) si doar in scop informativ si necomercial. Orice asemenea copie trebuie sa contina denumirea Site-ului. Orice copie astfel realizata nu va fi contine modificari, completari, stergeri ale Continutului.

 

Utilizare comerciala

2.8.    Utilizarea comerciala a Continutului tertilor afisat in Site este interzisa.

2.9.    Utilizare comerciala (inclusiv, dar fara a se limita la afisarea continutului pe alte site-uri) este permisa in conditiile in care se furnizeaza sursa, cu link, si numai cu acordul expres, in scris, al Companiei. Pentru a obtine acest acord, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: vanzari@piese-auto.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

Utilizari interzise privind Continutul

2.10.  Prezenta sectiune are titlu de exemplu. Ca regula generala este interzisa orice utilizare care nu este conforma cu cea descrisa anterior ca fiind permisa. Anumite activitati interzise in continuare pot constitui infractiuni sau contraventii conform legislatiei romane. Compania isi rezerva dreptul de a face, atunci cand considera necesar, demersuri la autoritatile competente pentru a-si proteja interesele legale.

2.11.  Nu aveti permisiunea de a realiza mai mult de o copie a Continutului Site-ului. Nu aveti permisiunea de a distribui sau de a publica in alt mod Continutul prin orice mijloc de comunicare, inclusiv prin Internet. Nu aveti permisiunea de a utiliza tehnologie de framing a Continutului (http://en.wikipedia.org/wiki/Framing_(World_Wide_Web)). Este interzisa restrictionarea, prin orice modalitate tehnica, accesului altor persoane la Continut (cu exceptia persoanelor care se afla sub directa dumneavoastra supraveghere si numai in masura in care acestia, sau prevederile legale aplicabile, permit o asemenea restrictionare). Este interzisa utilizarea de mijloace tehnice pentru modificarea, completarea, stergerea Continutului. Este interzisa afisarea altui Continut, in special imoral, obscen, pornografic sau ilegal. Este interzisa utilizarea de mijloace tehnice pentru a face Site-ul inutilizabil sau pentru a-i ingreuna utilizarea (atacuri informatice).

 

Continutul unor furnizori terti

2.12.  Site-ul poate contine logo-uri, marci inregistrare, imagini, sau alte lucrari ale unor furnizori terti. Compania nu este agent, societate afiliata, subsidiara, reprezentanta, sau sustinatoare a acestor furnizori terti sau a Continutului acestora. In aceeasi masura, furnizorii terti nu recomanda si nu sustin in mod direct sau indirect activitatea Companiei sau a Site-ului.

2.13.  Ori de cate ori utilizati Continutul furnizorilor terti afisat pe Site intrati intr-o relatie legala cu acestia.

 

3.       Caracterul informativ al Continutului

3.1.    ATENTIE! Continutul din Site nu are caracter de consultanta profesionala si este doar informativ. Compania nu recomanda, sustine sau promoveaza (i) utilizarea Continutului in alt scop decat cel informativ, (ii) achizitionarea produselor.

 

4.      Descrierea Produselor

4.1.    Pieseautoshop prezinta pe Site, sub forma unei brosuri electronice, diverse produse pentru autovehicule, cum ar fi piese, accesorii, informatii despre produsele oferite spre achizitionare, servicii practicate, intr-o anumita perioada si doar in limita stocului disponibil.

4.2.    Produsele publicate pe site  pot fi achizitionate de catre Utilizatori (persoane fizice, service-uri etc.) in cantitati nelimitate, insa doar in limita stocului disponibil.

4.3.    Toate produsele afisate pe site au preturile exprimate in RON si includ T.V.A.. Pentru situatia in care pretul produsului afisat este valabil numai cu piesa veche la schimb acest lucru se va comunica telefonic de catre operator clientului inainte de confirmarea comenzii. Produsul se poate achizitiona cu predarea piesei veche la cumparare la pretul afisat din site sau cu plata garantiei piesei vechi la pretul comunicat de catre operator clientului. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu aceste specificatii puteti parasi in acest moment site-ul.

4.4.    Compania va depune toate eforturile, in limite rezonabile din punct de vedere comercial, pentru a asigura functionarea Site-ului.

4.5.    Compania isi rezerva dreptul de a completa, sterge sau modifica informatiile din Site fara acordul dumneavoastra. In situatia in care Site-ul a fost modificat si nu mai doriti utilizarea acestuia, aveti posibilitatea oricand sa stergeti contul de utilizator.

 

5.             Notificarea abuzurilor

5.1.       In situatia in care considerati ca orice element de Continut sau Site-ul incalca prevederile acestui Contract, este abuziv, imoral, ilegal, incalca drepturile altor persoane (in special drepturi de proprietate intelectuala sau drepturi privind persoana sau viata privata) ne puteti notifica acest lucru la vanzari@piese-auto.ro

5.2.       In urma notificarii vom analiza cele indicate si vom lua masurile pe care le consideram necesare.

 

6.       Garantii si Raspundere

 

          Garantii

6.1.   Atat in privinta Continutului cat si a produselor comercializate pe site, Compania nu garanteaza ca acestea se potrivesc scopurilor pentru care dumneavoastra doriti sa le utilizati si nu promite capacitatea acestora de a obtine anumite rezultate. UtilizandSite-ul agreati faptului ca produsele comercializate sau Continutul sunt sau nu aplicabile propriilor dumneavoastra obiective.

6.2.   Desi s-au depus toate eforturile, in limite rezonabile din punct de vedere comercial, Compania nu garanteaza in mod absolut ca Site-ul va functiona fara erori sau in mod continuu.

 

Raspunderea Companiei

6.3     Orice raspundere a Companiei (inclusiv angajatii, asociatii/actionarii sau societatile afiliate) pentru utilizarea de catre dumneavoastra a Site-ului, a Continutului sau a produselor pe site se va stabili conform prezentei sectiuni.

6.4.  Compania garanteaza, in limite rezonabile din punct de vedere comercial, ca Site-ul nu incalca prevederile legale, drepturi de proprietate intelectuala sau alte drepturi ale unor terti. Aceasta garantie nu se aplica Continutului furnizorilor terti.

6.5.   Produsele achizitionate prin intermediul Site-ului sunt noi, în ambalaje originale și beneficiază de garanție, conform prevederilor legale în vigoare (OUG Nr. 21/1992, republicată, cu modificările și completările ulterioare și Legea 449/2003, cu modificările și completările ulterioare) și politicilor comerciale ale producătorilor. Termenul de garanție decurge din momentul facturării produsului. Pierderea certificatului de garanție sau a facturii duce la pierderea garanției. Compania nu va elibera duplicate pentru certificatul de garanție. Garanția este valabilă doar pe teritoriul României, cu excepția situațiilor când se precizează altfel în certificatul de garanție comercială.

6.6.   Termenul de garantie se acorda de catre Companie pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta îndelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului, dar nu mai mult de 18 luni de la data înscrisa pe factura de vanzare.

6.7.   Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de caroserie, elemente de directie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor în miscare.

6.8.   Produsele care prezinta în perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie, vor fi inlocuite cu altele noi, conform legii.

 

Raspunderea dumneavoastra

6.5.   Prin incheierea contractului promiteti ca veti despagubi Companiei orice prejudiciu direct sau indirect, efectiv sau provenit din foloase nerealizate, inclusiv pierderi de imagine sau de venituri, cauzat noua prin incalcarea obligatiilor din prezentul contract de catre dumneavoastra sau persoanele care au acces la Site prin intermediul terminalului dumneavoastra.

6.6.   Clauzele de raspundere raman valabile si dupa incetarea contractului.

 

7.             Preturi

7.1.       Preturile afisate pe Site nu includ costurile de gestionare si transport. Aceste costuri vor fi prezentate la finalul procesului de cumparaturi si depind de metoda de livrare.

 

8.             Incheierea contractului

8.1.       Pentru a incheia contractul, trebuie sa completati informatiile solicitate si sa confirmati ca sunteti de acord cu termenii contractului. In momentul in care apasati butonul [Creeaza Cont], veti primi un mesaj email transmis automat la adresa de email introdusa de catre dumnevoastra, care va contine link catre Politica de Confidentialitate si Termenii si Conditiile.

8.2.       In zona “Contul meu”, disponibila dupa logare, veti avea posibilitatea de a identifica si corecta erorile intervenite cu ocazia introducerii datelor.

8.3.       Dupa accesarea butonului de creare cont veti primi automat un mesaj email prin care veti fi informat ca ati incheiat valabil contractul.

8.4.       Prin incheierea contractului confirmati ca sunteti major sau ca aveti acordul parintilor sau a tutorelui pentru incheierea contractului.

8.5.       Produselor expediate de catre Utilizator vor fi insotite de toate documentele necesare atestarii achizitionarii produselor.

8.6.       Dupa finalizarea si plasarea comenzii, confirmarea efectuarii comenzii  se va realiza prin primirea unui mesaj email automat la adresa indicata de Utilizator, care va contine un Numar de comanda.

8.7.       Cu toate acestea, primirea acestui email din partea Companiei nu garanteaza ca produsul comandat este disponibil. In cazul in care produsul nu se afla in stoc, va vom contacta si va vom oferi fie un produs similar, fie posibilitatea de a anula comanda si de a va rambursa integral contravaloarea produselor achizitionate. Orice comanda va fi valabila numai dupa confirmarea telefonica a operatorului nostru. Confirmarea comenzii primita pe mail este confirmarea efectuarii de catre client a comenzii. Aceasta nu atrage niciun fel de obligatie pentru nicio parte.

8.8.       Desi Compania va lua toate masurile pentru a realiza comenzilor, acceptarea comenzii dumneavoastra nu reprezinta noi o obligatie din punct de vedere legal. La momentul livrarii produselor cumparate (sau a altui produs, in caz de substitutie) comanda se considera incheiata valid.

 

9.        Comanda produselor

9.1.     Utilizatorul va putea comanda produsele publicate pe site atat prin intermediul Siteului, cat si telefonic prin intermediul operatorilor Companiei. Utilizatorul are obligatia de a furniza toate datele necesare procesului de cumparare, in mod corect si complet.

9.2.     La inregistrarea contului, nu puteti folosi un nume de utilizator sau adresa de email care apartine sau care este deja utilizata de catre o alta persoana, care pot fi interpretate ca apartinand unei alte persoane, care incalca drepturile de proprietate intelectuala sau alte drepturi ale unei persoane, care este ofensator sau imoral. Nu sunt acceptate conturi multiple. In situatia in care constatam ca aceeasi persoana, se conecteaza cu mai multe conturi de utilizator, ne rezervam dreptul de a sterge toate conturile suplimentare primului cont inregistrat.

9.3.     Aveti responsabilitatea de a mentine confidentialitatea parolei pe care o veti utiliza pentru a accesa Site-ul. Este interzis sa transferati parola sau numele de utilizator, sau sa imprumutati sau transferati in alt mod utilizarea sau accesul dumneavoastra la Site, unei terte parti. Sunteti responsabil pentru toate interactiunile cu Site-ul care apar in legatura cu numele dumneavoastra de utilizator.

9.4.     Aveti obligatia de a ne anunta imediat in cazul in care sesizati orice utilizare neautorizata a parolei sau a numelui de utilizator sau de orice alta incalcare a securitatii legate de contul dumneavoastra. Delogati-va de pe Site (daca este cazul), la sfarsitul fiecarei sesiuni.

9.5.     Nu ne asumam raspunderea pentru pierderi sau daune care rezulta din nerespectarea de catre dumneavoastra a oricaror dintre obligatiile de mai sus.

9.6.     Compania isi rezerva dreptul de a denunta unilateral comanda efectuata de catre Utilizator in urma unei notificari prealabile adresate Utilizatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele situatii:

·  neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzactiei, in cazul de platii online;

·  invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Companie, in cazul platii online;

·  datele furnizate de catre Utilizator, pe site sunt incomplete sau incorecte;

·  activitatea Utilizatorului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de Companiei si/sau partenerilor acestuia;

·  realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;

·  pentru alte motive obiective.

 

10.     Stocuri

10.1.Pieseautoshop va pune la dispozitie pe Site diverse produse destinate autovehiculelor, in limita stocului disponibil, care pot fi achizitionate in cantitati nelimitate.

10.2.   In situatia in care produsele afisate pe site nu mai sunt disponibile, Compania isi rezerva dreptul de a publica in dreptul acelor produse “Stoc Indisponibil”. Utilizatorul va avea posibilitatea de a vizualiza produsele, insa acestea nu vor putea fi adaugate in Cosul  de cumparaturi.

 

Stocuri indisponibile

10.3.  Compania isi rezerva dreptul de a nu livra o serie de produse comandate de catre Utilizatori din cauza faptului ca acestea sunt indisponibile. Utilizatorul va fi informat de aceasta situatie printr-un email care sa ateste indisponibilitatea produselor.  Rambursarea pretului achizitie se va realiza astfel:

a.) In cazul platii prin card bancar:

–   va informam printr-un email in maxim 21 de zile lucratoare;

–   in situatia in care au fost cumparate mai multe produse in cadrul aceleasi comenzi, se vor putea cumpara  celelalte produse comandate si se va plati costul de expeditie;

–    daca a fost cumparat un singur produs, care nu va putea fi livrat in conditiile Art. 12, atunci va fi rambursata atat valoarea produsului, cat si valoarea costului de expeditie.

 

b.) In cazul platii prin ramburs:

–   va informam printr-un email in maxim 21 de zile lucratoare;

–  in situatia in care au fost cumparate mai multe produse in cadrul aceleasi comenzi, vom sterge produsul indisponibil din comanda dumneavoastra si va vom trimite un email cu plata actualizata pentru noua lista de produse;

–  daca a fost cumparat un singur produs, care nu va putea fi livrat in conditiile Art.12, atunci comanda va fi anulata in totalitate si va vom informa de aceasta situatie printr-un intermediul unui email.

 

11.      Metoda de plata a produselor

11.1.   Plata produselor comandate de pe Site se poate realiza la momentul livrarii produselor de catre curier (ramburs), in avans (E-payment-via Gecad/Payu secure online payment system) sau la sediul nostru din Bucuresti, in situatia in care ridicarea produselor achizitionate se va face personal de catre Utilizator.

11.2.   Plata produselor comandate se va realiza integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

11.3.   In cazul platilor online, Compania nu isi asuma raspunderea pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Utilizator, cum ar fi, dar fara a ne limita la comisioane de conversie valutara aplicate de banca emitenta a cardului, in cazul in care moneda emitenta a acestuia este alta decat RON.

11.4. In situatia in care plata produselor comandate se va realiza la livrarea de catre curier (Ramburs) va aducem la cunostinta faptul ca veti plati o taxa suplimentara. Aceasta taxa va fi inclusa in valoarea totala a facturii, sub denumirea “Taxa de ramburs.”

11.5.   Factura fiscala va fi trimisa catre dumneavoastra o data cu expedierea produselor comandate. Oricand aveti posibilitatea sa va verificati informatiile personale in Contul dumneavoastra vizitand Site-ul si accesand sectiunea “Contul meu”, disponibila dupa logare.

 

12.     Livrare si transport

12.1.   Livrarea produselor catre Utilizator se va realiza prin intermediul firmei de curierat rapid S.C. Fan Courier S.R.L. sau exista si posibilitatea ca produsele achizitionate de pe Site sa fie ridicate personal de la sediul Companiei din Bucuresti.

12.2.   Costul livrarii este calculat in momentul achizitiei produsului, acesta fiind afisat inainte de incheierea efectiva a comenzii.

12.3.   Livrarea comenzii se face in termen de 2 – 48 ore lucratoarede la confirmarea comenzii de catre operatorii Companiei, pentru produsele cu plata la livrare (ramburs) sau din momentul receptionarii în contul Companiei a plații integrale pentru comenzile care se vor achita prin transfer bancar.

12.4.   Compania va garanteaza livrarea oricarei expeditii in bune conditii si in deplina confidentialitate, oriunde pe teritoriul Romaniei cu exceptia zilelor de sambata-duminica, a sarbatorilor legale si zilelor nebancare, in care nu se fac livrari. Totodata, Pieseautoshop are grija ca livrarea sa fie facuta in siguranta maxima si direct la adresa indicata de Utilizator, fiind asigurata pe durata transportului, pana la momentul livrarii.

12.5.   Livrarea coletelor se efectueaza contra semnaturii electronice sau a unor persoane despre care se presupune pe baza circumstantelor ca sunt indreptatite la preluarea coletelor. Aici intra, inainte de toate, persoanele prezente in incaperile destinatarului si cele care dispun de imputernicire.

12.6.  In cazul unei livrari nereusite se intreprind urmatoarele:

·         Daca destinatarul este in concediu, depoziteaza cel mult 5 zile coletul si incearca a doua oara livrarea;

·         Daca destinatarul nu se afla la adresa de livrare sau nu raspunde la telefon se lasa o instiintare la acea adresa. Pe instiintare apare numele coletului si numarul de telefon al S.C. Fan Courier S.R.L. urmand ca in caz de necontactare sa se incerce dupa 5 zile o noua livrare;

·         La refuzul livrarii, curierul Fan Courier returneaza coletul Expeditorului. Se considera refuz de livrare cand destinatarul nu poate plati suma datorata (in cazul coletelor ramburs);

·         Este considerat  tot refuz de livrare daca preluarea marfii nu se realizeaza in decurs de 15 minute de la sosirea soferului Fan Courier.

 

13.      Calitate si garantii

13.1.   Toate produsele comercializate de catre Companie beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

 

14.      Returnarea produselor

14.1.   Utilizatorul are dreptul de a returna produsele comandate in conditiile legii  privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta, in maxim 14 zile lucratoare de la data primirii acestora.

14.2.   Utiizatorul are obligatia de a notifica in scris Compania cu privire la returnarea produselor, prin orice mijloc de comunicare (telefon, fax, email etc). Datele de contact ale companiei S.C. EUROPREST NG S.R.L. pot fi gasite aici http://shop.europrestng.ro/contact

14.3.   Compania isi rezerva dreptul de a refuza returnarea acelor produse executate care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

14.4.   Compania isi rezerva dreptul de a refuza returnarea piesele originale care au fost aduse la comanda expresa a clientului.Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre produsele achiziționate din magazinul online piese-auto.ro  și altele pe care Cumpărătorul le deține sau urmează să le achiziționeze nu fac obiectul responsabilității Companiei.

14.5.   Renunțarea la cumpărare nu poate fi invocată în cazul produselor ridicate de la sediul Companiei, pentru care a fost efectuată proba ori instalarea. Produsele ridicate de la sediul Companiei nu sunt considerate comerț la distanță, intrucat pot fi vizualizate, verificate și acceptate personal, ca și corespunzatoare cu scopul și nevoile Utilizatorului.

14.6.   Compania are obligatia de a rambursa contravaloarea produsului in termen de 30 de la confirmarea returului.

14.7.   Orice cheltuieli cu privire la returnarea produselor vor fi suportate de catre Utilizator la adresa Companiei din Bucuresti, Sector 6, Aleea Ghencea, Nr.2, Bloc A12, Scara 3, Etaj 1, Ap.35. Contravaloarea serviciilor suplimentare, cum ar fi, dar fara a ne limita la costul transportului achitata de catre Utilizator, nu se ramburseaza.

14.8.   Daca renuntarea la cumparare se va face in mod repetat, atunci va fi considerata un abuz.

14.9.   Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele fiscale care l-au insotit – factura fiscala si / sau bon fiscal).

14.10. In cazul in care produsul este returnat in alta stare decat cea in care a fost livrat, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea utilizatorului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

 

       15.      Stergerea contului

15.1.   In cazul in care un Utilizator nu mai este de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, acesta poate cere stergerea definitiva a Contului la adresa de email europrestng@yahoo.ro

 

16.      Pastrarea si prelucrarea informatiilor

16.1.   Va recomandam sa nu transmiteti alte date cu caracter personal decat cele solicitate pentru inregistrarea contului. Toate datele cu caracter personal pe care le furnizati Companiei in asociere cu utilizarea contului vor fi prelucrate de Companie doar pe durata eixstentei acestuia, conform Politicii de Confidentialitate.

 

17.      Modificarea continutului Site-ului

17.1.   Ne rezervam dreptul de schimba continutul sau caracteristicile tehnice ale oricarui aspect al Site-ului, în orice moment, dupa bunul plac. In aceste conditii, acceptati ca va puteti afla in imposibilitatea utilizarii Site-ului, pe perioada modificarilor.

 

18.     Forta majora

18.1.   Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.Nu putem fi facuti responsabili, direct sau indirect, din cauze care nu depind de vointa Companiei. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic utilizat pentru functionarea Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

18.2.   Pieseautoshop nu isi asuma raspunderea pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care Compania nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor. Cu toate acestea, Compania va lua toate masurile rezonabile din punct de vedere comercial  pentru a isi indeplini obligatiile intr-o perioada rezonabila de timp dupa producerea unui astfel de eveniment.

 

19.     Alte prevederi aplicabile

19.1.  Prezentul contract se completeaza, acolo unde este posibil, cu toate prevederile legale in vigoare in Romania cum ar fi, dar fara a se limita la cele privind comertul electronic, protectia consumatorului, incheierea contractelor prin mijloace electronice, protectia drepturilor de proprietate intelectuala, protectia datelor cu caracter personal si cele privind infractiunile in domeniul informatic, dupa cum este nevoie de la caz la caz.

19.2.  Orice disputa legata de utilizarea Continutului sau a Site-ului este de competenta exclusiva a instantelor competente din Romania si va fi rezolvata conform legislatiei romane aplicabile la momentul acesteia. Pentru a evita orice dubiu limba originala a contractului este romana.

19.3.  Alte utilizari ale Site-ului pot fi supuse unor termeni si conditii speciale despre care veti fi informat la momentul potrivit. Cu titlu de exemplu prelucrarea datelor cu caracter personal este supusa Politicii de Prelucrare a Datelor Personale.